sâmbătă, 9 mai 2009

SONY ERICSSON W595

Sony Ericsson W595 s-a născut sub deviza „Ai grijă de prieteni” deoarece permite partajarea experienţei multimedia cu ceilalţi utilizatori prin intermediul mufei stereo Share sau al difuzoarelor stereo
Acestea sunt incluse într-o carcasă simplă, cu un design interesant, ce oferă acces la principalele funcţii. Astfel veţi putea porni şi controla playerul audio, naviga printre fotografii sau viziona videoclipuri. Tastele laterale ajută la ajustarea manuală a volumului sau la schimbarea melodiei. Din păcate, structura închegată a carcasei vă poate pune în dificultate în momentul în care doriţi să scoateţi cardul de memorie sau cartela SIM deoarece capacul se prinde de carcasă prin intermediul unor „gheare” aparent fragile la manipulare.
Pentru entuziaşti există o tastă specială, Walkman, ce poate fi combinată cu mişcările încheieturii mâinii pentru a realize acţiunile descrise anterior. Acest lucru este posibil datorită accelerometrului cu care este dotat telefonul. Dacă doriţi să întregiţi distracţia jucându-vă, trebuie să scoateţi la iveală cu ajutorul slide-ului tastatura numerică. Aceasta este bine definită datorită poziţiei uşor ridicate a tastelor şi delimitării acestora, lucru ce împiedică apăsarea simultană a lor. Telefonul nu excelează la capitolul achiziţiede imagini, dar camera de 3,2 MP este suficientă pentru a surprinde momente interesante cu condiţia ca acestea să se petreacă în condiţii de iluminare relativ bună.

0 comentarii: