duminică, 24 mai 2009

Personajele din noul “Sims” vor putea să fure

“The Sims 3 este un pas uriaş înainte pentru noi. Se pot crea personaje incredibil de detaliate, care au persoanlităţi reale, pe care le poţi defini folosind un instrument pe care l-am numit trăsături de character. Din combinarea cuvintelor poţi să creezi un perosnaj total nou şi care are ţeluri diferite în viaţă decât personajul creat iniţial şi apoi te apuci să îi împlineşti destinul din joc", declară Bell.

Spre deosebire de versiunile anterioare ale jocului, fiecare personaj îşi va trăi viaţa simultan în oraşul virtual Sunset Valley. Potrivit lui Bell, “The Sims 3", care va fi disponibil pe piaţă începând cu 3 iunie, va dispune şi de un instrument capabil să creeze filmuleţe şi de mult mai multe opţiuni prin care jucătorii vor putea să îşi creeze design-ul caselor, mobilelor sau hainelor. Jucătorii îşi pot transforma personajele în cleptomani.
“Un Sim care are această trăsătură va avea dorinţa în viaţă de a fura lucruri de la alte caractere", spune Bell. “Au de asemenea abilitatea de a se strecura în casa unui prieten, să mergă într-o cameră unde nu se află nimeni şi chiar să şterpelească ceva. Unul dintre lucrurile cu care membrii echipei s-au distrat a fost să construiască o întreagă casă din lucruri furate", spune Bell.