joi, 22 octombrie 2009

Real Madrid-AC Milan 2-3

"Diavolul Milanez" a redus la tacere "Santiago Bernabeu" - dupa victoria 3-2 in fata Realului din Madrid. S-a dovedit inca o data faptul ca Italia reprezinta "bestia nera" pentru Real, facand referire la meciurile disputate de madrileni in sezonul trecut in care au pierdut in dubla mansa cu cea mai galonata echipa din "cizma" - Juventus Torino.
In acest meci, "ratoiul" - Pato , a lovit decisiv in minutele 67 si 88, marcand unele dintre cele mai importante goluri din cariera sa.Pentru AC Milan a mai inscris Pirlo - cu un sut fantastic de la 30 de metri in minutul 62, in timp ce gazdele au punctat prin:Raul(19) - dupa o eroare a lui Dida - si Drenthe(76) cu un sut din afara careului. Galeria Milanului s-a ridicat la inaltime scandand fragmente din celebrul imn al Bercelonei - "BARÇA ! BARÇA ! BARÇA !" - fiind refrenul care a rasunat pe Santiago Bernabeu si care a iritat suporterii Realului.
Brazilianul Ronaldinho a fost cel mai hulit om de pe gazon, madrilenii aducandu-si aminte de umilintele aduse echipei lor pe cand evola la gruparea "blaugrana".
Vezi echipele:Real Madrid: Casillas, Pepe, S. Ramos,R. Gonzales, Kaka, Diarra, Benzema. Marcelo, Albiol, Xabi Alonso, Granero

Milan: Dida, Pato, Inzaghi, Seedorf, Nesta, Zambrotta, Pirlo, Ambrosini, Thiago Silva, Oddo, Ronaldinho.
Arbitru: Frank de Bleeckere