sâmbătă, 8 august 2009

Ronaldinho, dat afara de fani din discoteca la Milano!

Cativa suporteri ai lui AC Milan i-au obligat pe Ronaldinho si Dida sa paraseasca o discoteca in care acestia se aflau, reprosandu-le ca se distreaza in loc sa se odihneasca, scrie Gazzetta dello Sport.
Potrivit sursei citate, cei doi jucatori se aflau intr-o discoteca din Milano cand au fost abordati de cativa suporteri, nu pentru a le cere autografe, ci pentru a-i critica pentru comportamentul lor.
Fanii le-au reprosat jucatorilor ca nu dorm la acea ora, deoarece a doua zi aveau programat un antrenament.Ca urmare a atitudinii fanilor, cei doi fotbalisti au parasit localul.Saptamana trecuta, formatia AC Milan a pierdut toate meciurile disputate intr-un turneu de pregatire in Statele Unite, precum si partida cu Bayern Munchen din cadrul turneului international Audi Cup.Gazzetta dello Sport a scris, miercuri, ca Ronaldinho a petrecut un weekend "de nebunii" la Barcelona, profitand de cele trei zile libere oferite de antrenorul Leonardo, dupa turneul Audi Cup. Insotit de un grup de prieteni si prietene, jucatorul in varsta de 29 de ani s-a distrat in diferite localuri si pe strazile orasului Barcelona.