luni, 18 mai 2009

Allview lansează telefonul inteligent dual SIM T1 Vision

Brandul Allview, dedicat satisfacerii exigentelor in materie de telefoane mobile dual SIM, a lansat T1 Vision - un telefon inteligent cu ecran senzitiv dual SIM cu butoane de apelare pentru fiecare dintre cele două cartele.
Funcţia Dual SIM, cât şi celelalte specificaţii fac din T1 Vision un telefon care se adresează utilizatorilor multimedia. Display-ul wide, de 3” este sensibil la atingere, funcţia TV Analog permite urmărirea programelor TV preferate în maşină sau la birou, iar senzorul de mişcare ce dotează aparatul poate fi folosit pentru jocuri, pentru vizualizarea meniului, pentru schimbarea wallpaper-lui sau pentru gestionarea apelurilor (funcţia „Turn to Mute” permite oprirea soneriei prin simpla întoarcere a telefonului, atunci când nu doriţi să fiţi deranjat).

Fotografiile sunt realizate de o cameră de 3.2 MP, iar pentru ca spaţiul de stocare să fie suficient, acest terminal suportă un card extern de până la 16 GB.
Printre funcţiile telefonului se numără posibilitatea de a trimite şi primi e-mailuri, conectivitate GSM 900/1800/1900 MHz cu GPRS, Wap, Bluetooth, port mini USB 1.2, suport Java.
Cu ajutorul aplicaţiilor suportate de T1 Vision utilizatorul poate face streaming media, sau o plimbare virtuală pe străzile unui oraş, verifica starea vremii sau cursul valutar. Telefonul suportă: Internet Browser, E-Maps& Street View, Streaming Media, Curs valutar online, Vremea, jocuri.
Dispozitivul are dimensiuni reduse (113 x 56 x 15.5 mm) şi o greutate de numai 92 g şi se comercializează la preţul de 819 lei sau în varianta 999 lei, cu card de 16GB inclus.